Recensies

Small Group Training recensie:

''Sinds twee jaar doe ik aan CrossFit en daarnaast train ik zelf op de fitnessvloer. Via de CrossFit trainingen maakte ik kennis met Rafid, een van de trainers.

Nu train ik bij hem via Movere. Ik doe mee aan de Kettlebell training, CrossFit en olympisch gewichtheffen. Het is een leuke, uitdagende en afwisselende combinatie van Workouts. Bij Movere is het mogelijk om op maat te trainen in een groep. Dat is heel prettig en voor iedereen toegankelijk.

Ik ben zeer tevreden over de begeleiding van Rafid. Hij motiveert, daagt uit, corrigeert en remt af als dat nodig is. Hij let op ieder individu en diens mogelijkheden, dit alles serieus maar ook met humor. Er heerst een gezellige en sportieve sfeer met sporters van allerlei leeftijden en niveaus.

De trainingen bij Movere helpen mij om technisch beter te worden in de uitvoering van de oefeningen en daarnaast om sterker te worden mentaal en fysiek.''

- Tineke - 

Small Group Training recensie:

''Ik ben bij Movere gaan trainen vanwege de ervaring met Rafid als trainer bij Fitland met de veel bredere Crossfit training. En nu biedt Rafid met Movere de uitdaging aan om daarnaast specifiek te trainen voor het klassieke Olympisch gewichtheffen.

Ik vind de begeleiding van Movere fijn omdat de kennis van Rafid van meerwaarde is, omdat hij kennis van zaken heeft van techniek, mobiliteit, kracht, bewegen, fitness, motivatie en de kunde om het over te brengen. Rafid pusht ons wanneer het kan, maar begrenst ook als het nodig is.

Movere heeft mij geholpen door plezier en uitdaging in de trainingen te bieden, wat weer leidt tot vooruitgang door betere technieken naast de fysieke aspecten. Ik train nu bij Movere en Ik voel me Great!!''

- Nol - 

Small Group Training recensie:

''Ik sport nu voor een korte tijd bij Movere en ik merk al wel op dat ik zowel in techniek als conditioneel erop vooruit ga. Voordat ik bij Movere kwam deed ik aan groepsfitness en aan de CrossBox, hierdoor voelde ik mij comfortabel.

De reden dat ik bij Movere kwam sporten is met name de goede begeleiding. Je kunt je eigen tempo bepalen en de instructies zijn duidelijk, een belangrijk aspect in het geheel. Ook dat niet alleen de Workouts bleven bestaan maar ook het gewichtheffen als separate activiteit erbij vind ik een mooie aanvulling en is een reden dat ik bij Movere kwam gaan sporten. Niet te vergeten de groep waar aan les gegeven wordt is een stimulans, veel plezier en elkaar uitdagen en elkaar supporten in een moeizame Workout!

Daarbij is de persoonlijke begeleiding, de persoonlijke aandacht èn het geduld om de techniek bij te brengen, de aspecten die mij enthousiast maken om te sporten bij Movere. Dit alles is ook mogelijk omdat de groep niet al te groot (max. 10 deelnemers) is. Movere heeft mij geholpen om niet alleen mijn conditie en kracht te vergroten want het is meer dan een “gewone” groepsles.

Sinds ik bij Movere de Small Group Training volg zie ik niet alleen een conditie verbetering, maar nog veel meer verbetering in de hantering van de technieken met gewichten en in diverse onderdelen in de Workouts. En uiteraard de lol en de uitdaging die ik ervaar van het olympisch gewichtheffen.''

 

- Andy - 

Small Group Training recensie:

“Ik doe nu een aantal jaren met veel plezier mee met de CrossFit-achtige Workouts binnen onze sportschool. Op een gegeven moment merkte ik op dat ik technisch gezien stilstond; met name met de complexere bewegingen binnen het onderdeel Weightlifting.

Via Movere volg ik nu een trainingsprogramma Olympic Weightlifting. Behalve dat het gewoon enorm leuk is om te doen, leer ik langzaam de techniek van bijvoorbeeld de Snatches beter te beheersen. Door de tips van Rafid, merk ik op dat ik écht vooruit ga, meer gewicht aankan en nog meer plezier in de WOD’s heb!”

- Jilt - 

Personal Training recensie:

“Atletische, sterke vrouwen heb ik altijd mooi gevonden. Dit wilde ik ook. Hiervoor had ik iemand nodig die mij motiveert, begeleidt en het uiterste uit mij haalt om mijn doel te bereiken.

 

Via de sportschool ben ik bij Rafid van Movere gekomen. Bij het intakegesprek heb ik aangegeven wat mijn motivatie is om mijn doel te bereiken. Na aanleiding van het gesprek heeft Rafid een gepersonaliseerd behandelplan voor training en voeding voor mij opgesteld.

 

Mijn trainingsperiode duurde twaalf weken waarvan ik zes keer één op één training heb gehad. Hierbij werd gekeken naar de juiste techniek en uitvoering van de oefeningen. In deze periode heb ik ook drie keer een meting gehad om te zien of ik ook progressie maakte.

 

Sinds ik train voel en zie ik mijn lichaam veranderen. Mijn kracht is toegenomen en mijn spieren en lijnen zijn beter te zien. Dit was elke keer weer een motivatie om door te gaan om mijn doel te bereiken.”

 

- Henny - 

Personal Training recensie:

''Ik sport regelmatig en ik ben 3 jaar actief in diverse sportlessen van Les Mills zoals Gritt, Body Attack en Body Pump, daarnaast doe ik regelmatig mee aan survival/obstacle runs. Ik heb een drukke baan, gezinsleven en heb daardoor sport nodig om te kunnen ontspannen en me goed te voelen. Ik ben redelijk gedreven en resultaatgericht dat leidt ertoe dat ik het maximale uit mijzelf wil halen en de lat altijd wat hoger wil leggen. Hierdoor loop ik regelmatig tegen de grenzen van mijn lichaam aan en nu ik bij Movere zit heb ik dit meer onder controle. Dit trainen we specifiek op bepaalde spiergroepen en vergroten tevens mijn mobiliteit. Hierdoor voel ik me, sinds ik bij Movere zit meer in controle en daardoor beter.

De afgelopen jaren heb ik de Rafid leren kennen als competente en ervaren sportbegeleider die kennis van zaken heeft als het gaat om het gebruik van toestellen, sportlessen, lichaamshouding en het effect ervan op het lichaam. Hierdoor kan hij mij goed begeleiden en helpen om actief te blijven sporten op het niveau en intensiteit wat ik de afgelopen jaren heb opgebouwd.

De kennis en ervaring omtrent sport en het menselijk lichaam maakt dat ik bij hem train. Hij is makkelijk benaderbaar, maakt graag een praatje en is ook bereid om advies te geven. Rafid ervaar ik als zeer gedreven en gemotiveerd, een sporter in hart en nieren, die continu zichzelf en andere motiveert om betere sportresultaten te behalen. Daarnaast blijft hij zichzelf ontwikkelen en volgt diverse opleidingen op het gebied van fysiologie en bewegingstherapieën. Dit past hij direct toe tijdens de begeleiding/training en daarnaast is het gewoon een leuk persoon.

Momenteel train ik 1op1 met Rafid i.v.m. blessures. Ik merk op dat de kennis die Rafid heeft vanuit zijn opleidingen en huidige studie mij geholpen heeft met de juiste houding zoeken tijdens de oefeningen. Daarnaast heb ik op zijn advies gebruik gemaakt van zijn netwerk, o.a. een sportmasseur en een fysiotherapeut. Deze heb ik eveneens bezocht t.b.v. een juiste diagnose en behandeling. Vanuit die informatie heeft Rafid het juiste behandelingsplan opgesteld, afgestemd op mij en mijn blessures.

Ik voel me goed en heb minder last van mijn blessures door deze aanpak. Dit geeft mij een goed gevoel om door te kunnen sporten in de toekomst. Mijn voornemen is om na de behandeling van mijn blessures gericht door te trainen met Rafid om zodoende optimaal mijn doelstellingen te kunnen (blijven) halen in de toekomst, zonder blessures!''

- Peter -

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon